seo malaysia company

Radnja za izradu i montažu konstrukcije – Čelične montažne konstrukcije, hale, magacini…

Aktuelno

Naša kompanija na 42. Medjunarodnom sajmu gradjevinarstva u Beogradu.

Gradjevinski kompleks Rasinskog okruga, u organizaciji Regionalne privredne komore Kruševac, predstavio se na zajedničkom štandu. Kompanije koje su uzele učešće na ovogodišnjem sajmu bile su: Fabrikamaziva, Vlasinac Igda, PPT Arnature, Neimar, Albomont stolarija, Gradjevinski alati Misko, Age Plan, Konstrukcije Kruševac i Troleks Inženjering Trstenik.

Sajam građevinarstva SEBBE, je najznačajniji specijalizovani sajam u ovoj delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope. Na ovogodišnjem sajmu predravilo se preko 500 izlagača iz Srbije, Turske, Austrije, Belgije, Bosna i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke Republike, Grčke, Hrvatske, Italije i dr.

U okviru 42. Međunarodnog sajma građevinarstva, održava se i 8.Međunarodni sajam kamena – STONEEXPO SERBIA 2016.Ovaj najveći međunarodni sajam u oblasti prirodnog kamena i pratećih industrija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi predstavlja mesto susreta profesionalaca iz više od 20 zemalja regiona i sveta – arhitekata, dizajnera, predstavnika sektora građevine, urbanizma, državnih i privatnih investitora. Na ovogodišnjoj manifestaciji predstavili su se izlagači iz Italije, Turske, Južne Afrike, Saudijske Arabije, Rumunije, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Indije, Bugarske, Konga, Belgije i Srbije, a kao posetioci najavljene su kompanije i udruženja iz Rusije, Irana, Pakistana, Namibije, Poljske, Madjarske, Grčke, Nemačke, Crne Gore, Španije, Portugalije, Engleske.

Pored nastupa, RPK Kruševac organizovala je posetu Sajmu gradjevinarstva, 21.04.2016 godine, 50 predstavnika gradjevinskog kompleksa iz Rasinskog okruga posetilo je ovogodišnji Sajam gradjevinarstva.

42. Međunarodni sajam građevine u Beogradu

Izvor: sajam.rs