Idejna rešenja

Stvaranje virtualnog rešenja

Vizualizacija kreativno i precizno prezentuje potencijal vaših čeličnih konstrukcija uz pomoć virtuelnog prikaza. Korišćenjem najsavremenijih tehnologija, mi vam omogućavamo da doživite svoje idejno rešenje u virtuelnom svetu. Tim stručnjaka za dizajn, koristi odgovarajuće materijale, boje i teksture, u skladu sa vašim željama, kao i uslove osvetljenja, kako bi stvorili realistični virtualni model. Ova 3D vizualizacija pruža jedinstvenu priliku da se uverite u funkcionalnost i estetiku svog projekta pre nego što se počne sa izgradnjom.

hala1 (1) hala2

Ekološka rešenja

Čelične konstrukcije je odgovoran partner u zaštiti okoline - koristimo inovativne tehnologije, podržavamo obnovljive izvore i vodimo računa o okolini tokom proizvodnje.

Inovativna rešenja

Naš tim dizajnera uvek je u potrazi za novim načinima da stvore jedinstvene i inovativne konstrukcije. Zadovoljstvo klijenata je naš prioritet.

Kreativna rešenja

Inovativnost je ključna za napredak i mi u čeličnim konstrukcijama neprestano investiramo u najnovije tehnologije kako bismo pružili vrhunska rešenja.

Usklađivanje boja i materijala

Zadovoljstvo nam je da Vam pružimo detaljniji uvid u proces priprema i izrade 3D vizualizacije objekata. Pre početka kreiranja virtualnog modela, jedna od ključnih stvari je određivanje boja i materijala koji će se koristiti. Sa ciljem da se izbegnu nepotrebni zastoji i da se u što kraćem vremenskom roku postigne željeni rezultat, mi smo se udružili sa našim partnerima koji nam pružaju impresivnu bazu boja i tekstura, čime Vam olakšavamo izbor termo panela koji će najbolje odgovarati željama Vašeg projekta. U procesu izrade 3D vizualizacije, neophodno je pažljivo pratiti i uskladiti boje i materijale kako bi se učinila što preciznija i realističnija predstava budućeg objekta, a na taj način omogućili investitoru da ima potpunu sliku o tome kako će izgledati završeni objekat.

Naši partneri

dak partner
kongspan partner
feros partner
technopanel partner
metaling partner
unipromet partner

Kako izgleda idejno rešenje?

Pogledajte naš portfolio i uverite se u kreativnost i inovativnost naših idejnih rešenja. Iskoristite ovu priliku da se upoznate sa našim radom i prednostima koje nude idejna rešenja. Pozivamo vas da nam se obratite i zajedno stvorimo najbolje rešenje za vaš objekat.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije